Εγγραφές μαθητών στην Α” Δημοτικού σχ. έτος 2019-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Α’ ΤΑΞΗ, ΣΧ. ΕΤΟΣ 2019-2020

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 6 έως 20 Μαΐου 2019

 Τη σχολική χρονιά 2019-2020 στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως 31-12-2013.

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου που φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.)- δίνεται από το σχολείο.

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας).

4. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο φοίτησης του νηπίου).

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας των 3ου και 8ου Δημοτικών Σχολείου Χίου ορίζονται τα κάτωθι:

  • από την προκυμαία στην οδό Κανάρη και προχωρώντας, παίρνοντας το δεξιό μέρος, διατρέχει το Δημοτικό Κήπο μέχρι τον Άγιο Ιάκωβο. Ανεβαίνει την οδό Αγίου Ιακώβου – Ιουστινιάνη, παίρνοντας μόνο τη δεξιά πλευρά, μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Πουλάκη (ανήκει στο 4ο Δ.Σ.) και της Ελικονιάδος (ανήκει στο 7ο Δ.Σ.). Από το σημείο αυτό ενώνεται νοητά με ευθεία γραμμή με τη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Μονομάχου και Θεσμοφορειών. Ανεβαίνοντας την πιο πάνω οδό παίρνει το δεξιό μέρος και συνεχίζει στην οδό Μεραρχίας Αρχιπελάγους μέχρι το τέρμα της στον Άγιο Ματθαίο. Περιλαμβάνει τις περιοχές Δημοτικά Σφαγεία και Κοφινά. Από τον Άγιο Ματθαίο ακολουθεί την Ιερωνύμου Γοργία, στρίβει στην Αγίου Ματθαίου και φθάνει μέχρι τον Κάνδηλο ποταμό. Από εκεί ενώνεται νοητά σε ευθεία γραμμή με την εκκλησία Παναγιάς Λέτσαινας. Μπαίνει στην οδό Ζαφειράκη, παίρνοντας το δεξιό μέρος, και φθάνει στην παραλιακή οδό (Καλουτά – Έλενας Βενιζέλου). Ακολουθώντας και τις δυο πλευρές φθάνει μέχρι και την περιοχή του Κάστρου (περιλαμβάνεται). [Βλέπε εδώ: https://goo.gl/maps/3HrrWSS2BSA2 ].

Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών

τόσο για το 3ο όσο για το 8ο Δημ. Σχολεία

θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Δ/ντή του 3ου Δ.Σ. Σχολείου.

Πληροφορίες καθημερινά από τις 08.00 μέχρι τις 14.00 στο τηλ:2271022387

Leave a comment

Your email address will not be published.

*