ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Α΄ ΤΑΞΗ, ΣΧ. ΕΤΟΣ 2020-2021

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 15  ΕΩΣ  ΚΑΙ  29  ΜΑΪΟΥ 2020

[τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως 31-12-2014].

 

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου που φαίνεται   ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.) – δίνεται από το σχολείο.
  3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας).
  4. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (μόνο στην περίπτωση που σας έχει δοθεί από το Νηπιαγωγείο, ειδάλλως δεν είναι απαραίτητη).

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας των 3ου και 8ου Δημοτικών Σχολείου Χίου ορίζονται ως εξής:

  • Από την προκυμαία στην οδό Κανάρη και προχωρώντας, παίρνοντας το δεξιό μέρος, διατρέχει το Δημοτικό Κήπο μέχρι τον Άγιο Ιάκωβο. Ανεβαίνει την οδό Αγίου Ιακώβου – Ιουστινιάνη, παίρνοντας μόνο τη δεξιά πλευρά, μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Πουλάκη (ανήκει στο 4ο Δ.Σ.) και της Ελικωνιάδος (ανήκει στο 7ο Δ.Σ.). Από το σημείο αυτό ενώνεται νοητά με ευθεία γραμμή με τη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Μονομάχου και Θεσμοφορειών. Ανεβαίνοντας την πιο πάνω οδό παίρνει το δεξιό μέρος και συνεχίζει στην οδό Μεραρχίας Αρχιπελάγους μέχρι το τέρμα της στον Άγιο Ματθαίο. Περιλαμβάνει τις περιοχές Δημοτικά Σφαγεία και Κοφινά. Από τον Άγιο Ματθαίο ακολουθεί την Ιερωνύμου Γοργία, στρίβει στην Αγίου Ματθαίου και φθάνει μέχρι τον Κάνδηλο ποταμό. Από εκεί ενώνεται νοητά σε ευθεία γραμμή με την εκκλησία Παναγιάς Λέτσαινας. Μπαίνει στην οδό Ζαφειράκη, παίρνοντας το δεξιό μέρος, και φθάνει στην παραλιακή οδό (Καλουτά – Έλενας Βενιζέλου). Ακολουθώντας και τις δυο πλευρές φθάνει μέχρι και την περιοχή του Κάστρου (περιλαμβάνεται). Δείτε το χάρτη εδώ: https://goo.gl/maps/3HrrWSS2BSA2

Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών τόσο για το 3ο όσο και για το 8ο Δημ. Σχολείο θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Δ/ντή του 8ου Δημ.  Σχολείου καθημερινά από 08.30 μέχρι 13.30.

Σας παρακαλούμε πολύ πριν την προσέλευσή σας στον χώρο του σχολείου για λόγους αποφυγής συνωστισμού να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2271022386 για τον καθορισμό ραντεβού.

Σας  ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!

Από τις Δ/νσεις 3ου και 8ου Δ.Σ. Χίου