ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2023-2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Α’ ΤΑΞΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2023-2024

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 1 έως 20 Μαρτίου 2023

 

Τη σχολική χρονιά 2023-2024 στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2017 έως 31-12-2017.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

  1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου που φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια που είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (φωτοτυπείται και επιστρέφεται).

 

  1. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.) υπογεγραμμένο από την/τον παιδίατρο του παιδιού σας (το έντυπο το κατεβάζετε από το διαδίκτυο ή το ζητάτε από εμάς) (μένει στο σχολείο).

 

  1. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας) (μένει στο σχολείο).

 

Τα όρια της σχολικής περιφέρειας των 3ου και 8ου Δημοτικών Σχολείου Χίου ορίζονται τα κάτωθι:

 

  • από την προκυμαία στην οδό Κανάρη και προχωρώντας, παίρνοντας το δεξιό μέρος, διατρέχει το Δημοτικό Κήπο μέχρι τον Άγιο Ιάκωβο. Ανεβαίνει την οδό Αγίου Ιακώβου – Ιουστινιάνη, παίρνοντας μόνο τη δεξιά πλευρά, μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Πουλάκη (ανήκει στο 4ο Δ.Σ.) και της Ελικονιάδος (ανήκει στο 7ο Δ.Σ.). Από το σημείο αυτό ενώνεται νοητά με ευθεία γραμμή με τη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Μονομάχου και Θεσμοφορειών. Ανεβαίνοντας την πιο πάνω οδό παίρνει το δεξιό μέρος και συνεχίζει στην οδό Μεραρχίας Αρχιπελάγους, παίρνοντας πάντα τη δεξιά πλευρά μέχρι τη 2η πάροδο. Από τη 2η πάροδο παίρνει και τις δύο πλευρές της Μεραρχίας Αρχιπελάγους μέχρι το τέρμα της στον Άγιο Ματθαίο. Περιλαμβάνει τις περιοχές Δημοτικά Σφαγεία και Κοφινά. Από τον Άγιο Ματθαίο ακολουθεί την Ιερωνύμου Γοργία, στρίβει στην Αγίου Ματθαίου και φθάνει μέχρι τον Κάνδηλο ποταμό. Από εκεί ενώνεται νοητά σε ευθεία γραμμή με την εκκλησία Παναγιάς Λέτσαινας. Μπαίνει στην οδό Ζαφειράκη, παίρνοντας το δεξιό μέρος, και φθάνει στην παραλιακή οδό (Καλουτά – Έλενας Βενιζέλου). Ακολουθώντας και τις δυο πλευρές φθάνει μέχρι και την περιοχή του Κάστρου (περιλαμβάνεται).

 

  1. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο φοίτησης του νηπίου) (μένει στο σχολείο).

 

 

Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών τόσο για το 3ο όσο για το 8ο Δημ. Σχολεία θα πραγματοποιηθούν από το Δ/ντή του 3ου Δ.Σ. Σχολείου.

 

Τηλ επικοινωνίας: 2271022387 (08.00-14.00 καθημερινές)

E-mail:mail@3dim-chiou.chi.sch.gr

 

Από τη Δ/νση του 3ου ΔΣ Χίου