Καλό καλοκαίρι!

“Κρατώ στα χέρια μου το βραβείο που ήρθε μόλις χτες υπογεγραμμένο από τον Υπουργό Παιδείας και την Ύπατη Αρμοστεία για τη συμμετοχή μας με ομάδα παιδιών και τη συνάδελφο των Εικαστικών στο διαγωνισμό: Ένα σπίτι μακριά από το σπίτι” για να πω ένα ακόμα μεγάλο μπράβο σήμερα, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι έβλεπα τις τελευταίες μέρες το δικό σας το δυναμικό να ανεβαίνει, τις χαρές, τα γέλια, τις φωνές, την αδημονία σας να τελειώσει η χρονιά και από την άλλη το άγχος των συναδέλφων μου, την κούραση, ”να πάνε όλα καλά” και φοβόμουν μήπως δεν τα καταφέρναμε.

Τελικά όλο αυτό, ιδιαίτερα τις τρεις τελευταίες μέρες, την Τετάρτη με την παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ και την γιορτή αποχαιρετισμού της Στ’, την Πέμπτη με τους αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των τάξεων και σήμερα με τις απονομές επαίνων από το Σύλλογο Γονέων, έρχεται να βάλει το απαραίτητο καύσιμο για να συντηρηθεί όλο το καλοκαίρι αυτή η σπουδαία σχέση που έχουμε μεταξύ μας, η παιδαγωγική σχέση, η σχέση δασκάλου – μαθητή.

Τώρα θα την αφήσουμε να ξεκουραστεί. Δεν θα την ξεχάσουμε, ούτε θα την καταχωνιάσουμε απλά θέλει κι εκείνη να χαρεί το καλοκαίρι, να φορτίσει γερά με όλα όσα ονειρεύεται και θέλει να κάνει ο καθένας και η καθεμία μας, ώστε σήμερα με χαρά και συγκίνηση να αποχαιρετούμε την χρονιά 2018-2019 και έτοιμοι ξανά και με τη σχέση μας δυνατή και φρέσκια, τον Σεπτέμβρη πια, να ξανασμίξουμε εδώ στο σχολείο μας και να ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά 2019-2020.

Αγαπημένα μας παιδιά, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι πολύ κοντά. Να έρχεστε το καλοκαίρι και να παίζετε στην αυλή του σχολείου, να το αγαπάτε και να το προσέχετε. Είστε οι καλύτεροι ”φρουροί” του μην το ξεχνάτε.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας παραδίδουμε σήμερα τα παιδιά σας με πολλές ευχές για να έχετε ένα καλό καλοκαίρι και αγαπητοί/ές μου συνάδελφοι καλή ξεκούραση και με το καλό να ολοκληρώσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα για να ευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!”

Απόσπασμα από την ομιλία του Δ/ντή του σχολείου, κ. Μιχάλη Μελαχροινούδη (14.6.2019)

 

Τετάρτη_12.6 / παρουσίαση προγράμματος Erasmus + / γιορτή αποχαιρετισμού της Στ’

  

Πέμπτη_13.6 / αγώνες ποδοσφαίρου ανάμεσα σε τάξεις του σχολείου μας, απονομές

 

Παρασκευή_14.6 / απονομές, έπαινοι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων