ΕΓΓΡΑΦΕΣ για τη σχολική χρονιά 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Α’ ΤΑΞΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022-2023

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ

1 έως 18 Μαρτίου 2022

 

Τη σχολική χρονιά 2022-2023 στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

 1. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου που φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

 2. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.) το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο και να το προσκομίσετε στο σχολείο υπογεγραμμένο από τον/την παιδίατρο σας.

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας (οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας).

 

Τα όρια της Σχολικής Περιφέρειας των 3ου και 8ου Δημοτικών Σχολείου Χίου ορίζονται τα κάτωθι:

από την προκυμαία στην οδό Κανάρη και προχωρώντας, παίρνοντας το δεξιό μέρος, διατρέχει το Δημοτικό Κήπο μέχρι τον Άγιο Ιάκωβο. Ανεβαίνει την οδό Αγίου Ιακώβου – Ιουστινιάνη, παίρνοντας μόνο τη δεξιά πλευρά, μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Πουλάκη (ανήκει στο 4ο Δ.Σ.) και της Ελικωνιάδoς (ανήκει στο 7ο Δ.Σ.). Από το σημείο αυτό ενώνεται νοητά με ευθεία γραμμή με τη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Μονομάχου και Θεσμοφορίων. Ανεβαίνοντας την πιο πάνω οδό παίρνει το δεξιό μέρος και συνεχίζει στην οδό Μεραρχίας Αρχιπελάγους μέχρι το τέρμα της στον Άγιο Ματθαίο. Περιλαμβάνει τις περιοχές Δημοτικά Σφαγεία και Κοφινά. Από τον Άγιο Ματθαίο ακολουθεί την Ιερωνύμου Γοργία, στρίβει στην Αγίου Ματθαίου και φθάνει μέχρι τον Κάνδηλο ποταμό. Από εκεί ενώνεται νοητά σε ευθεία γραμμή με την εκκλησία Παναγιάς Λέτσαινας. Μπαίνει στην οδό Ζαφειράκη, παίρνοντας το δεξιό μέρος, και φθάνει στην παραλιακή οδό (Καλουτά – Έλενας Βενιζέλου). Ακολουθώντας και τις δυο πλευρές φθάνει μέχρι και την περιοχή του Κάστρου (περιλαμβάνεται).

 4.Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο φοίτησης του νηπίου).

 

Υπενθυμίζεται ότι

φέτος οι εγγραφές μαθητών και μαθητριών

τόσο για το 3ο όσο για το 8ο Δημ. Σχολεία

θα πραγματοποιηθούν

στο γραφείο του Δ/ντή του 8ου Δ. Σχ. Σχολείου

 

Εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης έναντι του covid19 η διαδικασία που θα ακολουθείται είναι η εξής:

α. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2271022386 από τις 10.00-13.00 για ραντεβού καθημερινά και η προσκόμιση των χαρτιών θα γίνεται αυστηρά και μόνο στις εξής ώρες: 08.30-11.00 καθώς και 13.20-14.00

β. Την προηγούμενη μέρα του ραντεβού θα πρέπει να εισέλθει ο γονέας/κηδεμόνας του παιδιού στο edupass.gov.gr όπου και θα δηλωθεί ως επισκέπτης στο σχολείο ώστε να είναι δυνατή η είσοδός του σε αυτό.

γ. Είσοδος στο σχολείο από την οδό Αρχ. Μακαρίου έναντι του βενζινάδικου ‘’Σκαφίδα’’.

δ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!

Από τη Δ/νση του 8ου ΔΣ Χίου